Am descoperit că sunt multe lucruri simple pe care le putem face pentru noi, pentru a ne simți mai bine, pentru a avea o viață mai plăcută, cu sens.  Cu toate astea, sunt foarte mulți cei care cred că un obicei bun consumă timp, nu merită efortul, e prea scump, sau pur și simplu se așteaptă ca rezultatele să se vadă, dacă s-ar putea, chiar după ”prima aplicare”.

Ce fac eu aici? Demontez mituri despre ceea ce implică un obicei sănătos, util și/sau ecologic pentru cei care sunt curioși să afle câteva trucuri de activități interesante care pot face diferența în bine în propria viață, iar apoi îi susțin să implementeze și să-și însușească aceste obiceiuri.

Fiecare postare va fi despre ceva care îți poate aduce un beneficiu în dezvoltarea ta:

  • despre ordine în viață, autodisciplină și o stare reală de bine;
  • despre ceea ce însemnă sănătate și energie pentru minte și corp;
  • despre ceea ce însemnă ecologie (în sens larg) cât și ecologie în relații.

Cred că, doar pas cu pas, te poți apropia mai mult de ceea ce ești cu adevărat, devenind astfel o persoană armonioasă atât în interior cât și în relațiile cu cei din jur.

Cel mai probabil nu voi reinventa roata în materie de dezvoltare personală, spirituală sau în ceea ce privește sănătatea sau protecția mediului. Îmi propun ca aceste postări să fie un sumar de acțiuni simple, clare care să devină utile, să poată fi incluse în ritualurile zilnice ale persoanelor care trăiesc pe ”repede înainte” și să aducă, în mod real, beneficii semnificative.

 

Descopera PROGRAMELE

sursa foto Pixabay

Leave a Reply