Bună, sunt Ecaterina Anghel și pasiunile mele sunt coaching-ul, ecologia și educația. Toate cele 3 pasiuni au în comun câteva elemente cheie care sunt, de fapt, valorile mele: ecologie (față de persoane și mediu), dezvoltarea continuă și descoperirea potențialului fiecăruia.

Am luat contact cu zona de dezvoltare personală în 2011 prin participarea la cursurile de NLP Practitioner (Certificare Licensed NLP Practitioner – The Society of NLP – 2012), și pentru ca mi-a plăcut foarte mult și am descoperit cât de util îmi este în viață, am decis să urmez un curs de NLP Coach (2013 – meseria de coach nu era încă acreditată în România), iar apoi, în 2015-2016, am urmat cursurile Associate Coach NLP (certificare The Society of NLP, certificare International Association of Coaching Institutes, Specialist în activitatea de coaching – certificat eliberat de Ministerul Muncii și Ministerul Educatiei Naționale)

Alte detalii profesionale: Am studiat la A.S.E. – Facultatea de Management economic, am avut o bursa Erasmus de 1 an la Universitatea Bologna (Italia), iar Masterul l-am urmat, tot cu bursa, în Elveția. După master m-am întors în tară și am lucrat cu entuziasm în doua multinaționale, după care am acceptat provocarea de intraprenor – director dezvoltare într-o companie românească.

Ulterior, am urmat și cursurile Școlii Naționale de Antrenori și, în urma unui curs de 2 ani, am obținut diploma de Antrenor Sportiv.

Ușurința de a vedea dincolo de cuvintele simple și de a asculta activ persoana din fața mea, formarea ca Practitioner si Coach NLP, atenția, respectul față de persoanele cu care interacționez, pasiunea pentru domeniul psihologic mă ajută să am o deschidere mai mare față de puncte de vedere diferite, să îmbrățișez informațiile noi, să fiu flexibilă în abordarea subiectelor, să înțeleg, să accept și să fiu o persoană deschisă și fără prejudecăți devenind sprijin în dezvoltarea armonioasă a unor persoane care:

  • caută ordine în viată
  • doresc să aibă o stimă de sine crescută
  • vor să își descopere și activeze potențialul uman
  • doresc să fie stăpâni în propria viață, pe propriile alegeri și emoții
Membră în Asociația Internațională a Institutelor de Coaching

Abonează-te la newsletter  și vei primi lista celor mai importante 10 obiceiuri utile pentru o viață mai frumoasă