Pe Caty am întâlnit-o prima dată la un curs la care participam amândouă. Sunt o persoană atentă la cei din jurul meu, iar la Caty mi-a ieșit în evidentă naturalețea cu care interacționa cu cei din jur și modul în care îi păsa genuin de ce ceea ce spun ceilalți. Ulterior, când am ajuns să lucrez cu ea din perspectiva de coachee, am simțit un om cald, atent, care știe să asculte proactiv, care știe să pună întrebările potrivite, care să te provoace să scoți maximum din tine și în fata căruia am simțit să ma deschid complet, să fiu vulnerabilă fără să ma simt vreodată judecată. Primul subiect pe care l-am lucrat cu Caty a fost subiectul ”creșterii încrederii în sine”, unde mi-a plăcut abordarea ei creativă și plină de jocuri pentru a-mi atinge obiectivele în zona încrederii în sine.

Geanina Balea – Account Manager (29 ani)

După ce am experimentat coaching-ul, consider că am găsit cel mai rapid mod de evoluție, un antrenament intensiv în care îmi valorific toate resursele și care mă ajută să îmi ating obiectivele. Am lucrat împreună cu Ecaterina într-un moment în care eram la început de noi drumuri profesionale, cu multe temeri și dornică să găsesc soluții la provocările pe care le întâmpinam ca antreprenor în Romania. Cel mai mult m-a impresionat cum m-a susținut să îmi clarific fiecare dorință, întrebare sau îndoială. A abordat fiecare tema care mă preocupa cu exerciții practice, prin care am reușit să înțeleg ce anume îmi doresc, ce pot face diferit și cum sa obțin rezultatele pe care mi le doresc.

Pe măsură ce am lucrat împreună cu Ecaterina la atingerea obiectivelor mele, am căpătat încredere și am ajuns să gândesc și să acționez în moduri diferite, am văzut tot mai mult beneficiile și schimbările utile care mi-au îmbunătățit vizibil rezultatele din viața profesională.

 Maria Buhociu – fondator KidSmart Romania (30 ani)

Îi mulțumesc lui Caty pentru încrederea pe care mi-a acordat-o în calitatea ei de coach. Am simțit-o tot timpul alături de mine și am simțit că pune suflet în ședințele noastre de coaching. Prezenta ei mi-a dat forță și mi-a transmis tot timpul o stare pozitivă. Coaching-ul este o experiență utilă și chiar revelatoare în momente de cumpănă ale vieții și nu numai, pe care o recomand cu căldură oricărei persoane care dorește să se cunoască mai bine și să-și rezolve situații mai mult sau mai putin apăsătoare.

Alina B. – Manager Centru Spa (44 ani)

Am fost nerăbdătoare să încep ședințele de coaching cu Ecaterina și entuziastă să vorbesc cu un coach despre neliniștile mele. Ea m-a călăuzit ușor și sigur spre rezultatele pe care mi le doream, dar pe care nu le conștientizam. Sub atenta ei îndrumare am aflat despre mine lucruri noi, că vreau, pot și merit sa fiu o persoana încrezătoare, să spun ce simt și ce gândesc, să fiu eu însămi, o persoana buna, puternica și curajoasa. Mulțumesc pentru răbdarea și dăruirea cu care s-a implicat, pentru efortul depus și pentru experiența, pe care cu plăcere, am traversat-o împreună.

Dana S. – terapeut

Abonează-te la newsletter  și vei primi lista celor mai importante 10 obiceiuri utile pentru o viață mai frumoasă